Home | Over Harold | Privacy statement

Privacy statement | BINDT Marketing & Communicatie

In onderstaande privacy statement wordt verder uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, gebruiken het doel van het verzamelen van deze gegevens. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Wie is BINDT Marketing & Communicatie?

BINDT Marketing & Communicatie (KVK-nummer: 84344555) richt zich voornamelijk op het aanbieden van content marketing diensten aan diverse afnemers.

Mijn website adres is www.bindt.co. Lees hier meer over de diensten van BINDT.

Welke gegevens wij verzamelen en met welk doel

Via deze website informeren we huidige en potentiële klanten over onze diensten. Hiervoor verwerken we persoonsgegevens. Het kan voorkomen dat we hierbij samenwerken met andere bedrijven of instanties. We hechten waarde aan een zorgvuldige behandeling van deze gegevens. Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Volgens de privacywetgeving moeten BINDT Marketing & Communicatie zich houden aan de volgende regels:

  • We verzamelen alleen gegevens die nodig zijn voor het doel waarvoor ze worden verwerkt;
  • Het doel waarmee we persoonsgegevens verwerken maken wij zo goed mogelijk duidelijk middels een privacyverklaring.
  • We geven jouw persoonlijke gegevens niet door aan derden, mits dit vereist is voor de gevraagde dienst of indien hier een wettelijke grond voor is. Indien we jouw gegevens moeten delen voor het leveren van de gevraagde dienst of vanwege de wettelijke grond, dan zullen we jou nadrukkelijk om toestemming vragen.
  • Je hebt ten alle tijden recht om jouw bij ons bekende persoonsgegevens in te zien, te laten verwijderen dan wel aan te laten passen.

Indien via de website een contactformulier of een aanvraagformulier voor een dienst invult, kunnen we de gegevens in dit formulier verwerken. Deze persoonsgegevens omvatten:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • IBAN
  • Overige informatie die ingevuld is bij de open velden in de formulieren op de website.

Deze gegevens verwerken wij met de volgende doelen:

  • Om contact met jou te leggen na jouw contactaanvraag;
  • Om je te informeren over nieuwe diensten;
  • Om je te informeren via een digitale nieuwsbrief;
  • Om je promotiemateriaal te kunnen versturen;
  • Om jouw vragen goed te kunnen beantwoorden;
  • Om onze website te optimaliseren.

Contactgegevens en derden

BINDT Marketing & Communicatie zal ooit zonder jouw toestemming gegevens delen met derden, mits dit noodzakelijk is voor de door jou aangevraagde diensten. Indien gegevens worden verstrekt aan derden, dan zorgen wij ervoor dat alleen de gegevens verstrekt worden die noodzakelijk zijn voor het voltooien van de dienst waarvoor de derde partij is ingeschakeld. We kunnen ook gegevens verstrekken aan derden indien dit wettelijk verplicht is. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat, in het kader van politie-onderzoek naar fraude gegevens worden gevraagd. In zo’n geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens te delen.

Bewaren van persoonsgegevens

BINDT Marketing & Communicatie neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van jouw persoonsgegevens tegen te gaan en te beperken. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot jouw gegevens. Daarnaast controleren we regelmatig onze veiligheidsmaatregelen. We bewaren jouw gegevens zolang dit nodig is voor het aanbieden van onze diensten. We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig.

Websites van derde partijen

Deze privacyverklaring geldt niet voor websites van derden die via links met deze website verbonden zijn. BINDT Marketing & Communicatie kan niet garanderen dat deze websites op een veilige en betrouwbare manier met jouw persoonsgegevens om zullen gaan. We adviseren je om daarom om eerst de privacyverklaring van de desbetreffende website te lezen, om te zien of zij op een betrouwbare en veilige manier met de persoonsgegevens omgaan.

Wijzigingen in deze verklaring

Deze privacyverklaring kan periodiek wijzigen. Deze worden hier geüpdatet. Om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen, raden we je aan om regelmatig deze privacyverklaring te lezen.

Cookies

Wij maken voornamelijk gebruik van cookies om onze website te optimaliseren. De cookieverklaring vind je hier.

Inzicht in jouw gegevens of wijziging daarvan

Bij het versturen van digitale nieuwsbrieven geven we altijd de opt-out optie waarmee je jezelf kunt uitschrijven voor de nieuwsbrief. Indien je twijfelt over welke gegegevens bij ons bekend zijn, dan kun je contact opnemen via onderstaande gegeven:

Contact

Bij vragen over bovenstaande privacyverklaring kun je contact opnemen met harold@bind.co of bellen naar 06-46460022.

Graag willen we je erop wijzen dat je altijd de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens. Klik hiervoor op deze link.

Bovenstaande privacyverklaring geldt vanaf 15 november 2021.

Bekijk naast het privacy statement ook:

Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Disclaimer

Chat openen
Hallo, Harold hier! 👋

Leuk dat je mijn website hebt gevonden.

Kan ik je ergens mee helpen?